Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse en een humoristische wrap-up

Een humoristische wrap-up

Ik ben vanaf de aanvang aanwezig in de zaal. Onopvallend zit ik in een hoekje. Zorgvuldig observerend en aantekeningen makend. Ik stem de wrap-up altijd af op de sfeer en het doel van de dag en zuig alles wat gebeurt in me op.
En dan komt die spannende, uitdagende taak: de hele bijeenkomst op een leuke manier voor het voetlicht brengen! Het publiek een lach op het gezicht bezorgen, waarbij ik wél recht doe aan de inhoud.
Een wrap-up is één van de mooiste en leukste manieren om een bijeenkomst af te sluiten, vinden congresgangers.. Kunt u zich nog geen beeld vormen? Misschien heeft u Nico Dijkshoorn ook wel eens uitzending zien samenvatten bij De Wereld Draait Door. Aan zoiets moet u denken. Met dan het accent wat meer op humor. 

Heeft u interesse? Lees verder of neem contact op!

Waarom een wrap-up?

U krijgt steun vanuit de wetenschap! Uit recent onderzoek blijkt dat na een bijeenkomst twee dingen "top of mind" komen te staan in de herinnering van elke deelnemer. Dat zijn  1) diens persoonlijke hoogtepunt en  2) ... de afsluiting. Dus het is de belangrijk om mensen niet "sufgepraat" naar huis te laten gaan! Een wrap-up zorgt ervoor dat uw publiek goed geluimd en met een lach op het gezicht de bijeenkomst afsluit. 
Nog een voordeel van een wrap-up: omdat ik de hele dag aanwezig ben kan ik de humor zorgvuldig laten aansluiten op de sfeer van de bijeenkomst.. Voor elke bijeenkomst en elk publiek zijn bepaalde grappen en een andere "tone of voice" optimaal.
Een ander mooi, bijkomend effect van een humoristische wrap-up is dat hij de educatieve impact van uw bijeenkomst vergroot. Want door samen terug te kijken (op een leuke manier) denken de deelnemers nog een keer na over wat ze hebben gehoord, besproken en ervaren.

Lees hieronder verder!

Cabaretier Maarten Willemse verzorgt uw wrap-up met humor en verrassing

Hoe gaat het in z'n werk?

Ik kom graag bij u op bezoek voor een voorbespreking. Om mij te verdiepen in uw organisatie en in de bijeenkomst. 
Belangrijke vragen zijn: Met welk doel organiseert u deze bijeenkomst? Wat ziet u als de belangrijkste inhoudelijk punten? Hoe ziet het programma eruit en waarom heeft u voor deze opbouw gekozen? Uit wat voor mensen bestaat het publiek? Wat zijn hun verwachtingen voor deze bijeenkomst? Wat wilt u hen graag meegeven?
Met deze informatie in het achterhoofd kom ik optimaal beslagen ten ijs. En kan ik zorgen voor een afsluiting die recht doet aan de inhoud, de sfeer en het doel van uw bijeenkomst.
Lijkt een humoristische wrap-up u een interessante optie? Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op! 

Wrap-up op zakelijke bijeenkomst Maarten Willemse congrescabaretier

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

Hanneke Troost

Communications bij Avanade

"Maarten heeft ons zevende Inspire event fantastisch afgesloten met droge humor die helemaal bij Avanade past! Hij bereidt zich goed voor en zet een verrassende act neer. Gedurende de dag verzamelde hij allerlei topics waar hij in de afsluiting geniaal op terug kwam. Dat maakte het verhaal helemaal af. Maarten is een heel prettig persoon om mee te werken en zeker een aanrader voor een frisse en verrassende afsluiting van een event."

Marco Reitsma

Hoofd Planbureau bij Het Kadaster

"Maarten was vier keer op rij onze "uitsmijter van dedag" op de LG Themadagen (Kadaster). Vele mensen hebben zeer genoten. Vanuit de organisatie van de LG themadagen (Kadaster) heb ik Maarten leren kennen als een zeer professioneel, humorvol persoon."

Corinne Elgers-Van Elleswijk

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

"Maarten heeft voor ons jaarcongres twee keer opgetreden: hij heeft een fakespeech en een afsluitend cabaret verzorgd. Zijn optredens werden zeer gewaardeerd door ons publiek. Maarten beschikt over een geweldig improvisatievermogen. Zijn optredens waren verrassend en erg humoristisch. Echt een aanrader!"