Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse als dagvoorzitter

Een energizer of ludiek intermezzo ... op maat!

De after-lunch dip of de dip rond een uur of half vier een lastig moment? Welnee! Maak van de dip een belevenis met een ludiek intermezzo op maat. Omdat ik op maat creëer kan ik alles zorgvuldig afstemmen op uw publiek. Want voor elk publiek is een andere "tone of voice" optimaal. 
Belangrijke vragen zijn: Met welk doel organiseert u deze bijeenkomst? Wat ziet u als de belangrijkste inhoudelijk punten? Hoe ziet het programma eruit en waarom heeft u voor deze opbouw gekozen? Uit wat voor mensen bestaat het publiek? Wat zijn hun verwachtingen voor deze bijeenkomst?  Wat wilt u hen meegeven?
Vanuit die informatie creëer ik een verrassend, ludiek intermezzo vol humor en interactie. Waarbij ik zorgvuldig met u blijf afstemmen.

Heeft u interesse? Lees verder of neem contact op!

Wat kan ik u bieden?

De opties die ik u kan bieden voor een intermezzo op maat zijn:

  • een fakespeech: dit concept werkt geweldig wanneer u de deelnemers bij de opening graag wilt verrassen. Zie de video hierboven en lees verder in het menu bij Fakespeech.
  • cabaret op maat: we creëren in nauwe samenspraak een intermezzo, waarbij we verschillende elementen kunnen samenvoegen. Humor in vele verschillende vormen. Of bijvoorbeeld een lied of rap op maat. Ik kan namelijk mooi zingen & gitaarspelen. En beatboxen & rappen. We kunnen enkele "magische momenten" incorporeren: ik kan goochelen en ik heb een uniek repertoire gericht op zakelijke bijeenkomsten. En omdat ik de trucs niet als goochelaar of mentalist presenteer maar laat "gebeuren" zijn ze des te verrassender. Zelfs een act met twee puppets, à la Statler & Waldorf van de Muppet Show, behoort tot de mogelijkheden. 

Lees hieronder verder!

Een goede dagvoozitter voor zakelijke bijeenkomsten

op wat voor bijeenkomsten?

Ik heb uitstekende ervaringen met congressen op vrijwel elk vakgebied: van de zorg tot installatietechniek, van franchiseondernemen tot doventolken. Maar ook op een kick-off, inspiratiedag, klantendag, oudjaarsbijeenkomst of nieuwjaarsbijeenkomst en een afscheidssymposium: verzorg ik met veel plezier een ludiek intermezzo 
Ik kom graag bij u op bezoek voor een voorbespreking. En dan begint de voorpret ook al. Want ik geloof dat je het beste resultaat bereikt door te werken met plezier.

Heeft u interesse? Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op!

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

DRS. JAAP SMIT

h.t. Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland

“Een hele kunst: 1500 mensen van een zeer diverse achtergrond allemaal weten te boeien en vermaken, met nota bene de premier erbij."

JESSICA VAN BERGEN-ELBERTSEN,

Projectcoördinator Clinical Trial Medication bij Ace Farmaceuticals

"Voor het afscheidsfeest van onze voormalige directie waren wij op zoek naar een geschikt en leuk intermezzo. Dit was nog niet eenvoudig want voor het feest was slechts 2 uur ingeruimd én ons was nadrukkelijk gevraagd om de speeches beperkt en kort te houden. Verder was het de bedoeling dat het feest een informeel en ongedwongen karakter zou hebben. Tegelijkertijd wilden we natuurlijk wel wat grappige anekdotes en mooie herinneringen ophalen. Maarten bleek wat dat betreft een gouden vondst! In een tijdbestek van zo’n 25 minuten wist hij de input die wij hem hadden gegeven heel treffend en hilarisch te vertalen in een geweldige conference waarbij hij de lachers binnen 5 seconden op zijn hand had. Het grappige was dat menigeen pas vrij laat in de gaten hadden dat het om een fake-speech ging en werkelijk dachten dat dit ‘Dr. Maarten van der Plas, zoon van de visboer uit Katwijk, waar de directeuren elke vrijdag een visje gingen eten’ was! Kortom: een zeer geslaagd optreden waar we met veel plezier op terugkijken!"

KOEN SCHILDERS

Directeur SVOZ, Opleidingen in de zorg

"Maarten heeft ons jubileum een extra dimensie gegeven met een fantastische "fake speech". Het publiek heeft genoten van zijn humor! Ook h.k.h. Prinses Margriet, naast wie ik mocht zitten,  heeft enorm gelachen om zijn grappen en de toon waarop hij zijn voordracht presenteerde. Een echte aanrader als je iets speciaals zoekt."