Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse en zijn muzikale wrap-up

Een muzikale wrap-up

Een muzikale ode aan uw bijeenkomst, doorspekt met humor en mooie noten! Met grappen, scherpe observaties en uitstapjes naar bekende hits -met een op maat gemaakt tekst! 
Voor een muzikale wrap-up ben ik vanaf de aanvang aanwezig in de zaal. Onopvallend zit ik in een hoekje aantekeningen te maken. Ik observeer gedurende de hele bijeenkomst nauwkeurig alles wat wordt wordt besproken en wat de gemoederen bezighoudt . Gaandeweg ontstaat bij mij dan een invalshoek om de tekst en muziek in te "gieten". Die invalshoek hangt nauw samen met de inhoud, de sfeer en het doel van de dag. Daar stem ik alles zorgvuldig op af.
Wilt u het publiek aan het slot van de bijeenkomst een lach op het gezicht bezorgen en een traktatie voor de oren geven? Verras hen met een unieke, speciaal voor hen gecomponeerde muzikale wrap-up!
Heeft u interesse? Lees verder of neem contact met mij op!

Maar wat zing je dan? En wat speel je dan?

Ik heb jarenlang klassieke zangtraining genoten en daarom kan ik met mijn stem veel kanten op: zowel klassiek, pop, rock als jazz staan als stijlen op mijn repertoire. En ik kan ook rappen!
Qua instrumenten: ik kan mezelf begeleiden met gitaar, mondharmonica en een aantal percussie-instrumenten. Soms beatbox ik ook, als dat in het nummer past.
Het idee voor dit concept kreeg ik op mijn kleinkunstopleiding door wijlen Martin van Dijk, één van de grote componisten uit de Nederlandse kleinkunst. Hij gaf mij als compliment dat ik "een van de grootste Nederlandse talenten" was die hij kende op het gebied van snel een liedtekst schrijven en componeren. Nadat ik klaar was met blozen kreeg ik het idee om een muzikale wrap-up te ontwikkelen. Ik improviseer melodieën en ritmes die bij de inhoud passen én ik maak uistapjes naar bekende nummers, maar dan in een humoristische versie! 
Heeft u interesse? Lees verder of neem contact met mij op!

Muzikale en humorvolle wrap-up voor zakelijke bijeenkomsten

Op Wat voor bijeenkomsten?

Ik heb uitstekende recensies gekregen op congressen, inspiratiedagen, klantendagen, themadagen en nieuwjaarsbijeenkomsten. De praktijk leert dat ik op vrijwel elke bijeenkomst uit de voeten kan. 
Het is wél belangrijk dat ik goed beslagen ten ijs kom. Daarom kom ik van tevoren graag bij u op bezoek voor een voorbespreking. Om mij te verdiepen in uw organisatie en in de bijeenkomst. Belangrijke vragen zijn: Met welk doel organiseert u deze bijeenkomst? Wat ziet u als de belangrijkste inhoudelijk punten? Hoe ziet het programma eruit en waarom heeft u voor deze opbouw gekozen? Uit wat voor mensen bestaat het publiek? Wat zijn hun verwachtingen voor deze bijeenkomst? Wat wilt u hen graag meeegeven?
Met deze informatie kan ik zorgen voor een memorabele, muzikale afsluiting. Vol humor en mooie noten. Die recht doet aan de inhoud, de sfeer en het doel van de bijeenkomst.
Lijkt een muzikale wrap-up u een interessante optie? Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op! 

Maarten Willemse verzorgt muzikale wrap-up op zakelijke bijeenkomst

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

Mark Goossens

Manager P&O, initiatiefnemer degemeentevannu & kwartiermaker bij De Groene Hart Academie
"Maarten heeft met zijn optreden bij de gemeente Woerden een onvergete;lijke indruk achter gelaten. Een serieuze kant, humor, muziek en zelfs goochelkunst, Maarten heeft het in zich en dat maakt hem een zeer veelzijdig artiest. Echt de moeite waard!"

Gabriëlle Jansen

Voorzitter Optometristen Vereniging Nederland

"Maarten heeft een geweldige dagafsluiter verzorgd na een lange dag over serieuze onderwerpen op het OVN Congres. In no time wist Maarten de zaal mee te krijgen en wist hij aan te sluiten bij de belevingswereld van de optometrist, door zijn goede voorbereiding en inlevingsvermogen."

Hanneke van der Velde

Marketing- & Communicatiespecialist bij ProReva- Bestuurslid NIMA Regio Oost

"De bijeenkomst was georganiseerd om het nieuwe cultuurprogramma van ons bedrijf te laden. Maarten verzorgde de afsluiting van de middag. En het was spot-on! Er werd veel gelachen, er was voldoende interactie en de sfeer was goed. Maarten bereidt zijn optreden goed voor en weet de punten er feilloos uit te pikken! Van harte aanbevolen!"