Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse gaat met uw bedrijf  over de streep

Over de streep in bedrijf

"Dames en heren! Wilt u allemaal uw stoel aan de kant zetten? Vanaf nu loopt middenin de ruimte een denkbeeldige streep. Ik ga u een stelling voorleggen. Als u het met die stelling eens bent gaat u links van de streep staan en als u het oneens bent rechts van de streep."
Het mooie van Over De Streep is dat iedereen meteen actief betrokken wordt. Iedereen neemt stelling en iedereen ziet welke positie anderen kiezen. Over-De-Streep-In-Bedrijf is daarom een concept dat geweldig werkt om mensen op een bijeenkomst in beweging te krijgen en elkaars standpunten beter te leren kennen.
Heeft u interesse? Lees verder of neem contact met mij op!

Hoe werkt het in de praktijk?

Als we gaan samenwerken kom ik graag bij u op bezoek voor een voorbespreking. Om me te verdiepen in uw organisatie en in het doel voor de bijeenkomst. We bedenken samen interessante en prikkelende stellingen, die zijn cruciaal. We stemmen die zorgvuldig af op het thema en op het aanwezige publiek.
Op de bijeenkomst zal ik na bijna elke stelling nog even op een deelnemer afstappen; "Kun je iets meer vertellen over waarom je hier bent gaan staan?" Steeds bij andere mensen en altijd mensen aan wie ik zie dat ze ervoor open staan, ik forceer niks. Dat creëert veel spontane, open interactie. Het is altijd verrassend om te zien met hoeveel enthousiasme mensen in deze setting hun mening en standpunten verwoorden en hoeveel ze van zichzelf durven te laten zien. Door de humor in de presentatie ervaren mensen het doorgaans ook als een leuke belevenis. Ik word daarom regelmatig gevraagd door organisaties wanneer het gevoel van verbondenehid of onderling begrip een duwtje kan gebruiken. Dan kan Over De Streep voor een flinke stap in de goede richting zorgen. 
Heeft u interesse? Lees verder of neem contact op!

Neem medewerkers met humor over de streep

op wat voor bijeenkomsten?

Congressen, inspiratiedagen, klantendagen en themadagen: Over De Streep is een uitstekende optie wanneer u voor zo'n bijeenkomst op zoek bent naar een belevenis met veel interactie. Waarbij we de zaal letterlijk in beweging zetten. 
Een optie met nog wat extra humor die ik u van harte kan aanbevelen: Over De Streep combineren met een fakespeech! U introduceert mij dan eerst als een professor, een consultant of een andere "deskundoloog". Na ongeveeer 20 minuten vol verrassingen en hilariteit presenteer ik dan -nog steeds vanuit mijn rol- Over De Streep. (Zie ook bij Fakespeech voor uitleg).
De optimale tijdsduur voor Over De Streep ligt in mijn ervaring tussen de 60 en 120 minuten. Een pauze tussendoor is een optie.

Heeft u interesse? Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op!

Maarten Willemse motiveert met humor en ervaring

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

Len Nooteboom

Lid Directieteam, Waterschap Brabantse Delta

"Maarten weet in een veilige en humorvolle sfeer heikele punten aan te kaarten, mensen te betrekken en kleur te laten bekennen. Hij leest de situatie en doet in het moment de goede interventies. In de voorbereiding heeft hij snel de kern te pakken. Aanrader, en gewoon erg leuk!"

Robert van Zijl

Directeur bij de gemeente Landsmeer

"Maarten heeft onze personeelsbijeenkomst begeleid. Op basis van een relatief korte voorbespreking wist hij het programma helemaal op ons af te stemmen met het programmadeel “Over de streep”. Zeer knap! Maarten begon met een fakespeech en had daarmee al iedereen in zijn zak. In Over De Streep wist hij waardevolle reacties op te halen bij de deelnemers, Het was ontzettend leuk!" 

Henk de Jong

Directeur Central Europe, Wärtsila

"Zeer geslaagd! Knap hoe je iedereen mee kreeg, van mensen op de vloer tot hoger management. Mijn hartelijke dank voor je bijdrage."

Dion Hogeling

VIP Marketing Manager, Holland Casino

"Vanwege stormachtige ontwikkelingen in onze branche vonden we het belangrijk om met alle vestigingen van onze organisatie bij elkaar te komen en van gedachten te wisselen.. Maar we wilden ook graag dat dit een leuke belevenis zou worden, om ons gevoel van verbondenheid en "we doen het samen" te versterken. Over De Streep - In Bedrijf was een schoot in de roos! Maarten wist precies de juiste toon te treffen."