Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse sluit uw bijeenkomst goed af

De afsluiting van uw bijeenkomst

Wilt u het publiek energiek, geïnspireerd en met een lach op het gezicht de zaal uit laten gaan? Dan krijgt u steun van de de wetenschap! Want uit onderzoek blijkt dat na uw bijeenkomst twee dingen "top of mind"  komen te staan in de herinnering van elke deelnemer. Dat zijn  1) zijn persoonlijke hoogtepunt en  2) ... de afsluiting. 
Het is daarom waardevol om het publiek niet "sufgepraat" de zaal uit te laten gaan!
Ik creëer graag een afsluiting op maat voor u. Vol humor en interactie. Zorgvuldig afgestemd op het doel van de bijeenkomst en het aanwezige publiek. Want voor elk publiek is een andere "tone of voice" optimaal. 
Belangrijke vragen zijn: Met welk doel organiseert u deze bijeenkomst? Welke inhoudelijke punten ziet u als cruciaal? Uit wat voor mensen bestaat het publiek? Wat zijn hun verwachtingen voor deze bijeenkomst?  Wat wilt u hen meegeven?
Vanuit die informatie creëer ik een afsluiting op maat. Waarbij ik zorgvuldig met u blijf afstemmen. 
Heeft u interesse? 
Lees hieronder verder of neem contact met mij op!

Wat kan ik u bieden?

De opties die ik u kan bieden als afsluiting zijn:

  • Een fakespeech
  • Een humoristische wrap-up
  • Een muzikale wrap-up
  • Een puppet wrap-up

Ik overleg graag met u of een van deze opties geschikt zou zijn voor uw bijeenkomst.
Op deze website kunt u voor elk van deze opties meer informatie vinden onder "DOET", elke optie heeft daar een eigen pagina.
Als we besluiten om te gaan samenwerken kom ik graag bij u op bezoek voor een uitgebreide voorbespreking. Met de informatie die ik dan van u krijg kan ik een afsluiting op maat voor u creëren. Waarbij ik zorgvuldig met u blijf afstemmen.
Lees hieronder verder! 

Een goede afsluiting voor zakelijke bijeenkomsten

Op wat voor bijeenkomsten?

Ik heb uitstekende ervaringen met congressen op vrijwel elk vakgebied: van de zorg tot installatietechniek, van franchiseondernemen tot doventolken. Maar ook een kick-off, inspiratiedag, klantendag, oudjaarsbijeenkomst of nieuwjaarsbijeenkomst en een afscheidssymposium: sluit ik met veel plezier af.
Omdat ik op maat werk kan ik met vrijwel elk thema uit de voeten. Zoekt u een afsluiting voor een bijeenkomst over duurzaamheid, big data, innovatie of zelforganiserend werken? Over trends in de zorg, AI, blockchain, management of over eigenaarschap? Of over een heel ander thema?  
Als cabaretier kan ik humor, muziek en zelfs magische momenten in de afsluiting incorporeren (wat betreft dat laatste: ik ben professioneel goochelaar geweest). Ik bereid me graag samen met u tot in de puntjes voor. En bij de voorbespreking begint de voorpret al. Want ik geloof dat je het beste resultaat bereikt door te werken met plezier.

 Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op! 

Cabaretier Maarten Willemse afsluiting congres

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

DRS. JAAP SMIT

h.t. Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland

“Een hele kunst: 1500 mensen van een zeer diverse achtergrond allemaal weten te boeien en vermaken, met nota bene de premier erbij.”

RON VAN NOORD

Secretary General NOFOTA & Policy Advisor MVO

"Fantastische performance op het NOFOTA diner ter gelegenheidvan het 100-jarig bestaan. In het Engels, super grappig en goed uitgevoerd voor een 850 man tellend internationaal publiek!"

HANNEKE TROOST

Communications bij Avanade

"Maarten heeft ons zevende Inspire event fantastisch afgesloten met droge humor die helemaal bij Avanade past! Hij bereidt zich goed voor en zet een verrassende act neer. Gedurende de dag verzamelde hij allerlei topics waar hij in de afsluiting geniaal op terug kwam. Dat maakte het verhaal helemaal af. Maarten is een heel prettig persoon om mee te werken en zeker een aanrader voor een frisse en verrassende afsluiting van een event."