Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse en zijn Puppet wrap-up

Puppet wrap-up

Wilt u het publiek aan het slot van uw bijeenkomst een lach op het gezicht bezorgen? Waarbij wel recht wordt gedaan aan de inhoud, de sfeer en het doel van de bijeenkomst? Dan krijgt u steun vanuit de wetenschap! Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat na een bijeenkomst twee dingen "top of mind" komen te staan in de herinnering van elke deelnemer. Dat zijn  1) diens persoonlijke hoogtepunt en  2) ... de afsluiting. Dus het is de belangrijk om mensen niet "sufgepraat" naar huis te laten gaan!
Bij een puppet wrap-up nemen twee poppen op een scherpzinnige manier de bijeenkomst door. Stel u voor: Statler & Waldorf (die twee oude mannetjes van de Muppet Show) die op hun eigen toon een wrap-up doen. À la Nico Dijkshoorn bij De Wereld Draait Door. Bijzonder, verrassend en enorm grappig!

Heeft u interesse? Lees verder of neem contact met mij op!

Puppets? Serieus? Op een bijeeenkomst voor hoogopgeleide, volwassen mensen?

Jazeker! Althans, dat zeggen de advocaten, IT-specialisten en verpleegkundigen en HBO-docenten die samen met vele anderen van de puppets hebben genoten. 
Voor elke bijeenkomst en elk publiek zijn bepaalde grappen en een andere "tone of voice" optimaal. Omdat ik de hele dag aanwezig ben en aantekeningen maak kan ik de puppet wrap-up perfect laten aansluiten op de sfeer van de bijeenkomst. De puppets geven een speciale dimensie aan de afsluiting en zullen de deelnemers nog lang heugen. Een unieke act, die uitermate geschikt is om het publiek met een lach op het gezicht de zaal uit te laten gaan!
Heeft u interesse? Lees verder of neem contact op! 

Poppenspel wrap-up door Maarten Willemse

Op wat voor bijeenkomsten?

Ik heb uitstekende ervaringen met een puppet wrap-up op congressen, inspiratiedagen, klantendagen en nieuwjaarsbijeenkomsten. Op vrijwel elke bijeenkomst met een plenair programma is een puppet wrap-up mogelijk.
Ik kom voor het optreden graag bij u op bezoek voor een uitgebreide voorbespreking. Om mij te verdiepen in uw organisatie en in de bijeenkomst. Dan bespreken we belangrijke vragen als: Met welk doel organiseert u deze bijeenkomst? Wat ziet u als de belangrijkste inhoudelijk punten? Hoe ziet het programma eruit en waarom heeft u voor deze opbouw gekozen? Uit wat voor mensen bestaat het publiek? Wat zijn hun verwachtingen voor deze bijeenkomst? Wat wilt u hen graag meegeven?
Met deze informatie in het achterhoofd kom ik optimaal beslagen ten ijs. En kan ik zorgen voor een afsluiting die recht doet aan de inhoud, de sfeer en het doel van de bijeenkomst.
Lijkt een puppet wrap-up u een interessante optie? Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op! 

Homer en verrassing met poppenspel wrap-up

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

Eva de Groot

Manager Marketing, CAD & Company

"Voor ons jaarlijkse evenement, de CAD & Company Universiteit, waren wij op zoek naar een leuke en luchtige afsluiting van de dag. Maarten heeft dit goed begrepen en was een geweldige aanvulling op ons event. Hij heeft onze bezoekers een mooie en grappige afsluiting bezorgd met de juiste toon, waarbij iedereen met een glimlach de zaal verliet."

Maarten Vogelaar

Organisatie Symposia Tolken Gebarentaal

“In een duidelijk en uiterst professioneel voorgesprek wist Maarten in korte tijd compleet nieuwe materie zich eigen te maken. Dit resulteerde erin dat tijdens het symposium de bezoekers naar een act keken van iemand die verstand had van zaken en op een warme, maar ook humoristische manier kon inspelen op wat leefde bij de bezoekers. Na een lange dag van sprekers en workshopsrondes, was hij DE perfecte afsluiter van de dag. Een jaar na het symposium praten bezoekers nog steeds over zijn optreden.”

Jos van Straten

Teammanager Atrium Groep

"Onze medewerkers konden niet ophouden met lachen en glimlachen. Snel, gevarieerd, respectvol en met veel humor zet Maarten maatwerk cabaret neer. Daarmee werd de afsluiting van onze summer courses een groot succes."