Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse fakespeech

Een fake speech: verras uw publiek met humor!

U kondigt mij -zeer serieus- aan. Niet als cabaretier, maar als bijvoorbeeld een professor, een consultant of als een andere "deskundoloog". U vertelt dat u bijzonder trots bent op mijn aanwezigheid en het feit dat ik mijn baanbrekende visie op het thema zal presenteren. Dit is het humoristische uitgangspunt van een fakespeech: we zetten de toehoorders even volledig op het verkeerde been!
Ik kom dankzij de uitgebreide voorbespreking die we houden deskundig over. Maar na een goed begin kijkt iedereen elkaar al snel aan: "Wat is dit voor een figuur?!" En even later beseft men: dit is een grap! Een fakespeech is een ware belevenis: de ene na de andere verassing, een hoge grapdichtheid, interactie, een magisch moment en zelfs een mooi & grappig lied. 

Heeft u interesse? Lees verder of neem contact met mij op!

Waarom ik?

Ik maak elke fakespeech volledig op maat en daarmee ben ik uniek in Nederland. Collega-fakespeechers gebruiken weliswaar soms een format waarin ze wat namen en steekwoorden veranderen, maar dat is een wezenlijk andere belevenis dan een volledig op maat gecreëerd optreden.
Ter voorbereiding kom ik graag enkele weken voor het optreden bij u op bezoek voor een uitgebreide voorbespreking. En dan begint de voorpret ook al!
Omdat ik op maat schrijf kan ik met vrijwel elk thema uit de voeten.  
En wat nog belangrijker is: ik kan de humor in de fakespeech zorgvuldig afstemmen op uw publiek. Want voor elk publiek zijn weer andere grappen en een andere "tone of voice" optimaal. Ik heb met veel succes opgetreden voor opdrachtgevers variërend van zorginstellingen tot IT-symposia, van hogescholen tot bijeenkomsten met leden van het Koninklijk Huis en de premier in het publiek. 
Heeft u interesse? Neem contact op of lees verder!

Cabaretier Maarten Willemse Fakespeech

Welk effect heeft een fakespeech?

Een fakespeech is een mooie optie als u de deelnemers op een bijeenkomst graag wilt verrassen. Gaandeweg de fakespeech streef ik altijd naar het gevoel dat je krijgt van een goede oudejaarsconférence: je beleeft een hoop plezier en tegelijkertijd voel je dat het wel echt ergens over gaat. Je denkt regelmatig: "hé, dat is een belangrijk punt". Of je hoort een verrassende, goed doordachte observatie. Kortom mijn doel is om het publiek op een leuke manier een spiegel voor te houden en aan het denken te zetten over de thema's van de bijeenkomst.  
Dus zoekt u een spreker voor een bijeenkomst over duurzaamheid, big data, A.I. of over trends in de zorg? Over blockchain, management of zelforganiserende teams? Een trendwatcher? Maar dan één waar ook veel bij te lachen valt? 
Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact op!

Voor humor op al uw zakelijke bijeenkomsten

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

Drs. Jaap Smit

h.t. Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland

“Een hele kunst: 1500 mensen van een zeer diverse achtergrond allemaal weten te boeien en vermaken, met nota bene de premier erbij.”

Koen Schilders

Directeur SVOZ, Opleidingen in de zorg

"Maarten heeft ons jubileum een extra dimensie gegeven met een fantastische "fake speech". Het publiek heeft genoten van zijn humor! Ook h.k.h. Prinses Margriet, naast wie ik mocht zitten,  heeft enorm gelachen om zijn grappen en de toon waarop hij zijn voordracht presenteerde. Een echte aanrader als je iets speciaals zoekt."

Ron van Noord

Secretary General NOFOTA & Policy Advisor MVO

"Fantastische performance op het NOFOTA diner ter gelegenheidvan het 100-jarig bestaan. In het Engels, super grappig en goed uitgevoerd voor een 850 man tellend internationaal publiek!"

corinne elgers-van elleswijk

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

"Op 14 oktober 2016 heeft Maarten voor ons jaarcongres twee keer opgetreden: hij heeft een fakespeech en een afsluitend cabaret verzorgd. Zijn optredens werden zeer gewaardeerd door ons publiek. Maarten beschikt over een geweldig improvisatievermogen. Zijn optredens waren verrassend en erg humoristisch. Echt een aanrader!"