Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse als dagvoorzitter

Een vrolijke dagvoorzitter

Ik ben een vrolijke dagvoorzitter. Ik zie het als mijn belangrijkste taak om een fijne sfeer neer te zetten en het publiek op een enthousiaste manier te betrekken bij wat er gebeurt. Ik houd van interactie en nodig de zaal daar graag toe uit.
Vaak ben ik een kosteneffectieve optie: naast het spreekstalmeesterschap kan ik uw bijeenkomst ook opluisteren op met een verrassende opening, energizers tussendoor en een memorabele afsluiting. Die creëer ik allemaal op maat, zorgvuldig afgestemd op uw wensen, uw doelen en op het aanwezige publiek. Daardoor kunnen we een mooie afwisseling creëren in de dynamiek van de bijeenkomst.

Heeft u interesse? Lees verder of neem contact met mij op!

Waarom ik?

Ik werk op maat en daarom kan ik met vrijwel elk thema uit de voeten. Ik verdiep me graag in uw organisatie, in het thema van de dag en in het doel van de bijeenkomst. We bereiden samen alles tot in de puntjes voor.
Als "buitenstaander" heb ik een frisse blik en als cabaretier kan ik wat lucht brengen bij serieuze inhoud. Daarnaast kan ik de deelnemers verrassen: met bijvoorbeeld een creatieve opening vol interactie, een scherpzinnig lied over het thema van de dag of een humoristische wrap-up als afsluiting. Waarna iedereen met een lach op het gezicht de zaal verlaat.
Ik kan de humor zorgvuldig afstemmen op uw publiek. Voor elk publiek zijn namelijk weer andere grappen en een andere "tone of voice" optimaal. Dus zoekt u een dagvoorzitter voor een bijeenkomst over duurzaamheid, big data, innovatie of zelforganiserend werken? Over Artikel 13, trends in de zorg, AI, blockchain, management of over eigenaarschap? Of over een volslagen ander thema? Lees hieronder verder!

Een goede dagvoozitter voor zakelijke bijeenkomsten

op wat voor bijeenkomsten?

Ik heb uitstekende ervaringen met congressen op vrijwel elk vakgebied. Maar ook inspiratiedagen, klantendagen, nieuwjaarsbijeenkomsten en afscheidssymposia zit ik met veel plezier voor. 
Als we met elkaar gaan samenwerken kom ik graag naar u toe voor een uitgebreide voorbespreking. En dan begint de voorpret ook al! Want ik geloof dat je het beste resultaat bereikt door te werken met plezier.

Heeft u interesse? Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op!

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

Daniël Hoogvliet

Wenkebach Instituut (organisatie medische symposia)

"Als dagvoorzitter tijdens ons 2-daags symposium wist Maarten Willemse het publiek voortdurend te boeien, te vermaken en scherp te houden. Erg knap hoe hij zich verdiept had in de lastige materie. Hij wist voordurend mooie links te leggen tussen wat er werd besproken. En hij verraste het publiek met sprankelende aankondigingen, humoristische energizers en een geweldige opening en afsluiting. Het was mooi om te zien hoe hun ogen begonnen te twinkelen elke keer als Maarten het podium betrad."

Daniëlle Meijer

Directeur PI Amsterdam over Amstel, de "BIJLMERBAJES"

"Het sluiten van de bekendste gevangenis van Nederland, een icoon van een vestiging, heeft heel wat aandacht gehad. Maarten heeft de sluiting van de "Bijlmerbajes" op een zeer originele wijze kleur gegeven. Door Maartens bijdragen, zijn interactie met het publiek en door verbinding te leggen tussen de diverse sprekers, toonde Maarten zijn inhoudelijke verdieping in het gevangeniswezen. Doordat Maarten weet waarover hij spreekt geeft hij met humor en een kwinkslag, maar ook met een ontroerend liedje, een evenwichtige bijdrage aan deze middag die daardoor als plezierig wordt herinnerd!"

Erik Lubbers

Directeur Van der Spek Vianen BV

"Wij vonden het TOP. Iedereen heeft van begin tot eind genoten. Door jouw inzet kunnen we terugblikken op een zéér geslaagd evenement. Zowel tijdens de voorbereiding als op het evenement zelf hebben wij de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren.
Alle verhalen hier bij de koffieautomaten hier in zijn vol lof."

marianne volaart

Senior adviseur, Nederlands Jeugd Instituut

"Maarten Willemse was onze dagvoorzitter bij de kick-off van de Week tegen de Kindermishandeling. Wij hoopten dat hij met zijn lichte toon dit zware onderwerp op een goede manier voor het voetlicht kon brengen. Dat deed hij geweldig. Ook het gesprek met twee ministers en twee slachtoffers van kindermishandeling wist hij uitstekend te leiden. Zijn authenticiteit, zijn betrokkenheid en de manier waarop hij de sfeer aanvoelde maakten hem een bijzomder waardevolle dagvoorzitter voor onze bijeenkomst."