Skip to main content
06-27 57 86 82
Maarten Willemse en afscheid van een collega

AFSCHEID VAN EEN COLLEGA:

VOL HUMOR, MUZIEK & MOOIE HERINNERINGEN

Wilt u op een mooie én leuke manier afscheid nemen van een collega? Ik kan een afscheid op maat creëren vol humor, muziek en mooie herinneringen.
Anekdotes in een lied op maat. Of een fakespeech: ik word aangekondigd als een deskundige op het vakgebied van degene die afscheid neemt en we doen alsof hij of zij krijgt een lezing "cadeau" krijgt. En dan opeens... blijkt die lezing thelemaal over hem of haar te gaan! 
Heeft u interesse? Ik maak graag samen met u iets moois van zo'n belangrijke gebeurtenis!

Lees verder of neem contact met mij op!

Waarom ik? 

Ik creëer elk afscheid volledig op maat en daarmee ben ik redelijk uniek in Nederland. Collega's gebruiken vaak een format waarin ze wel wat namen en steekwoorden veranderen, maar dat is een wezenlijk andere belevenis dan een volledig op maat gemaakt optreden.
Ter voorbereiding kom ik graag enkele weken voor het optreden op bezoek voor een uitgebreide voorbespreking. En dan begint ook de voorpret al!
Ik stem het hele optreden zorgvuldig af op degene die afscheid neemt en op het aanwezige publiek. Want voor iedereen zijn andere grappen en een andere "tone of voice" optimaal. 
Heeft u interesse? Lees hieronder de ervaringen van anderen of neem contact met mij op!

Unieke afscheid met humor van een collega
Groots afscheid nemen van een collega

Wat zeiden mensen die mij inhuurden na afloop?

Govert-Jan Lint

Docent Pijnpoli Haga Ziekenhuis Den Haag

"Maarten Willemse heeft mijn afscheid als docent opgeluisterd met een geweldige performance. Het leuke en unieke is dat hij een programma op maat maakt. Specifiek afgestemd op de persoon en de situatie. Hij trekt veel tijd uit om vooraf informatie in te winnen alvorens aan de slag te gaan. Zo is hij voorafgaande aan het symposium anderhalf uur bij mij thuis geweest om informatie in te winnen en heeft hij ook vrienden gepolst. Tevens is hij bijzonder muzikaal en origineel: hij zingt, drumt en speelt gitaar en maakte op mijn persoon gerichte liedteksten. Wij hebben genoten."

Jessica van Bergen-Elbertsen,

Projectcoördinator Clinical Trial Medication bij Ace Farmaceuticals

"Voor het afscheidsfeest van onze voormalige directie waren wij op zoek naar een geschikt en leuk intermezzo. Dit was nog niet eenvoudig want voor het feest was slechts 2 uur ingeruimd én ons was nadrukkelijk gevraagd om de speeches beperkt en kort te houden. Verder was het de bedoeling dat het feest een informeel en ongedwongen karakter zou hebben. Tegelijkertijd wilden we natuurlijk wel wat grappige anekdotes en mooie herinneringen ophalen. Maarten bleek wat dat betreft een gouden vondst! In een tijdbestek van zo’n 25 minuten wist hij de input die wij hem hadden gegeven heel treffend en hilarisch te vertalen in een geweldige conference waarbij hij de lachers binnen 5 seconden op zijn hand had. Het grappige was dat menigeen pas vrij laat in de gaten hadden dat het om een fake-speech ging en werkelijk dachten dat dit ‘Dr. Maarten van der Plas, zoon van de visboer uit Katwijk, waar de directeuren elke vrijdag een visje gingen eten’ was! Kortom: een zeer geslaagd optreden waar we met veel plezier op terugkijken!"

Angeline van Dijk

Directeur Gevangeniswezen, Ministerie van Veiligheid en Justitie

"Op een speciale bijeenkomst die was georganiseerd voor mij om afscheid te nemen van de vestigingsdirecteuren van Nederlandse Juistitiële Inrichtingen heeft Maarten voor een geweldige bijdrage gezorgd. Hij heeft enorm veel werk verzet door zich van tevoren in alle directeuren verdiepen en ons allemaal op een humoristische manier mee te nemen in een mooi verhaal. Hij wist precies de juiste toon te treffen en we hebben enorm gelachen. Hij wist daarnaast ook enkele mooie momenten te creëren, zoals die ook op een afscheid passen."